Onze winkel

Optiek en gehoorcentrum De Putter kent twee adressen.

In Ninove zijn we al sinds 1952 gekend omwille van onze klantvriendelijkheid en deskundig advies. Je wordt er graag geholpen door Frank, Debbie en Inge.

Het tweede huis van Optiek De Putter te Geraardsbergen opende zijn deuren in 1992. Zaakvoerster Katrien heeft er een stevige reputatie opgebouwd waarbij kwaliteit en service hoog staan aangeschreven.

Katrien en Sylvie heten je van harte welkom in de winkel in de Grotestraat 25.

Zowel in Geraardsbergen als in Ninove staan wij garant voor professioneel en eerlijk advies, de nieuwste producten, service en garanties en dit voor de aantrekkelijkste prijzen.

Bij ons kun je zowel terecht voor je zicht als voor je gehoor. Graag staan wij je bij met professioneel en eerlijk advies in je zoektocht naar de perfecte bril en/of het ideale hoorapparaat.

Optiek De Putter is aangesloten bij een dynamische groep van zelfstandige opticiens die gevoel voor mode en kwaliteit bundelen tot progressief maatwerk.

Naast uitgebreide productinformatie vind je op onze website allerlei acties en speciale aanbiedingen terug, houd ze zeker in het oog!

Ook ons Lapperre-hoorcentrum zoekt samen met jou naar een gepaste oplossing die je een maximaal draagcomfort en verstaanbaarheid biedt.

Aarzel niet ons te contacteren als je vragen of suggesties hebt!

Array ( [0] => 0 [1] => 1 )

Sylvie

Katrien

Array ( [0] => 0 [1] => 1 [2] => 2 )

Inge

Debbie

Frank